Johan Falk som sista utväg.

Obekräftade rykten om att Johan Falk ur gruppen för särskilda insattser ska förstärka polis i norrbotten i jakten på kriminella mopedister, arbetslösa och några speciellt utvalda. Rykten har florerat under den sista tiden.

Tydligen har de ledande inom polisväsendet fått nog. Nu ska alla betala sin skatt på bilen direkt, minsta lilla försening kan sluta med att skyltarna beslagtas eller att man får sitta anhållen för sin egen båt tex. Det kan tyckas vara fördjävligt.

Fast å andra sidan är det ännu värre när det inte ser skillnad på film och verklighet. Johan falk är en skådespelare.

En hyllning iallafall åt rättvisan även om man år övernatta på stationen när båten havererat. Tur att falk inte var där =) Oj j oj Snacka om rubriker.. Fast det är vi ju redan ganska van vid.

Filmen är å andrasidan rätt bra, fast är man polis och skjutglad så rekomenderas denna inte. Vi vill inte att Luleås stadsdelar ska få fler aldeles för små fågelholkar. - Ove  på krim borde kanske gå en ornitolog kurs och skippa sina porrgömmor ett tag.  För inte fan finns det kollibris i sverige även om jonas på skansen visar såna på tv och gonorre är inte en fågel Ove.

Lägger ut ett litet klipp ur filmen med Falk

www.youtube.com/watch?v=-YjSRHK3AOI


Kontrar samtidigt med en annan film som snart när våra biografer
www.youtube.com/watch?v=Y5U1ijg8ROs

I denna lågkonjuktur är sistnämnda filmen kanske en verklighet för fler. Ett gott råd till vårt kommunalråd är att satsa på arbetstillfällen istället för hetsjakt mot mediaframhävda hot. Annars finns risken att Johan falk måste börja klonas som sista utväg.

Dröm sött, gör inget dumt och gör ni det, så gör det snyggt.

//Gosdoktorn//

Obs! Uppdaterar detta inlägg pga det senaste händelserna efter detta inlägg publicerats. Bloggen är ingen uppmaning för handlingar. Utan endast en fri tolkning av verkligheten som vi lever i.

GOB ! Bränn inte lamellerna på en gosdoktors skrivarglädje, jag har ingen koppling till Västberga. Är inte heller Leif GW men i verklighetens Sverige behöver man inte vara synsk för att förstå vad lågkonjukturen och det arbetsmarknadskritiska klimatet för med sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0