The story of Gosdoktorn part 2

Ja det började alltstå i kvinnofattiga Pajala och efter gymnasiet så flyttade jag till Oslo... Det var skillnad det. Fast jag jobbade ju bara =) Man tjänade bra och ifall vädret var tråkigt så kunde man tex ta ett flyg till Thailand. Nåväl efter nästan ett år så blev jag less. Flyttade till pajala en sväng och började arbeta på en blombutik.

I denn branch kände jag mig mer utsatt än vid striptease. Det var inte direkt tjejerna som ibland kändes obehagliga. nej nej här är tjejerna bra och det flesta killa som tjejer fast med skäggstubb och en hemsk iver att få presentera sig. Som fd Pajala bo var jag ju givetvis inte direkt osäker. Jag undvek bara kurser där bögtätheten var stor.s

Efter den korta karriären som halvflorist =) så började jag som lärling till trädgårdsmästare.. Ja, ibland så ville jag gräva ner vissa när man stått en hel dag i ett fuktigt växthus med gurkor som sällskap. 4 månader orkade jag, sen blev det universitet. Det var där den riktige Gosdoktorn började utvecklas.


Fast namnet Gosdoktorn hittade jag på när jag skulle göra en användare på nightlife. Sen blev det ett pokernamn som jag gick ganska långt med. Många skrattar men jag tar det, jag är ju trots allt Gosdoktor ibland.


Gosa på nu i vårsolen och glöm inte p medicin om ni är allergiska mot pollen. Skydda er även med glasögon från solsting och hastighetskameror. Dom är ju bara för mycket ibland.


The true story of Gosdoktorn

För er som undrar hur Gosdoktorn kom till kommer nu ett svar... Givetvis började det hela på BB 1979 i det lilla samhället Kalix. Efter 7 år där flyttade jag till Tornedalen med mina föräldra. I gymnasie ålder drogs jag mot det kvinnofattiga Pajala, där historien kan börja..  postar en länk.. http://www.aftonbladet.se/wendela/article2319.ab

Fortsättning följer

stackars mamma


30 års kalas och tekniska problem

Bloggen har inte uppdaterats på ett tag pga ett 30 års kalas som varade i några dagar och problem med datorn. Nu är allt detta löst =) Bakfyllan har släppt valparna blivit större, öppnat sina ögon och Gosdoktorn är redo för världen igen...

Fick några frågor om priset på mina små juveler,,
Självklart snackar jag om valparna =)
Priset är 7000kr st för den som är en god djurvän och lämplig som ägare. Det viktigaste är att varje valp får bra liv och en god husse eller matte att tillbringa sin framtid med. Ska lägga ut lite bilder på dom för er som är intresserade. Barar att höra av er.

Kom ihåg att kramas mycket och keep it safe =)






Hugging is the shit =)

Bloggkrig i sandlådan

Ungefär såhär kan det se ut !
Varför kan jag gå vidare...

Jag kan vara nöjd och sluta se allting svart
Glädjas åt det lilla och komma ingen vart
 Men nu så har det fastat något där inom mig
Drömmer ja på riktigt eller kan det va en tjej                                                                  
Fattar inte riktigt att Gosdoktorn är kär
Kämpar för att stanna, så underbart det är

Varför inte se det från den ljusa sidan?
Kan jag, visst fan kan du !

Tror och hoppas för er där ute
Det tar ett tag att mogna
till dess

Kriga i sandlådan men skräm inte barnen


Hundtricket med förstärkning från Seskarö =)

Lägger nu ut lite bilder från valpkullen.  Resultatet blev 5 hanar och 3 tikar. Uppdaterar allt eftersom =)

Hane nr 1 (inget namn än)


Gosdoktorn rekomenderar
 Är du intresserad av Rottweilervalpar då ska du kontakta Ulrika Andersson.
 9 tikar och 2 hanar finns leveransklara om 5 veckor. Tel 0768-046144


RSS 2.0